Tajuk yang menggerunkan. Makan sesaja.. hey tak takut gumoks ker.. haha... cam biasa lah hari perhimpunan adik-beradik ku. Ni antara yang sempat aku buat... paling hebat adalah 'PAU KEDUT' hahaha.. sungguh tak lawa kuih ku ini... kurang kolegen agaknye..
Bihun Singapore... lambat sampai hehe
Pau Kedut.. amacam.. hehe
.
.
bihun tu nampak terangkat. pau kedut tu pasal tak cukup peram tu... hehe...tp kalo intinya sedap, apadahal kedut ke tak kedut..ye dak?
ReplyDeleteerr...itu pasallah si tas diam membisu je ye? balik kampung rupenyer...
Kak Siti..
ReplyDeleteTu bihun singapore.. senang jer buatnya hehe... cuma tak letak cili kering jer... Kak, sungguh ker tak cukup peram jadi gitu.... hahahah...
Teh,
ReplyDeletelapar pulak tgk bihun singapore tu.
kalo ikut pd pengalaman buat pau ni, selalunya berkedut sbb tak ckp peram. tp tak taulah ade sbb lain. selalunya akak buat, lps letak inti, peram dalam 30 minit baru kukus. bg dia cukup kembang dulu.